Εκρηκτική η εμφάνιση των "Fortissimo" στο οινοποιείο της Cavino


Εκρηκτική η εμφάνιση των "Fortissimo" στο οινοποιείο της Cavino!

Με μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση του εκρηκτικού γυναικείου electric string quartet "Fortissimo" στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου "Cavino" στη γέφυρα Μεγανίτη, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στις 30 Αυγούστου οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οινοποιεία της Αιγιάλειας, στο πλαίσιο των "Οινοξένεια 2014" που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.).

Οι τέσσερις ταλαντούχες μουσικοί της μπάντας "Fortissimo", μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν ένα πολύ αξιόλογο μουσικό πρόγραμμα με διασκευές τόσο κλασσικής, όσο και μοντέρνας μουσικής, ενθουσιάζοντας το κοινό με τις εκτελέσεις τους και κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα. Πρόκειται για τις Μαρία Εκλεκτού, Κέλυ Βασιλειάδου, Μαρία Μητριτζάκη (βιολί) και Σύλβια Σουπίλα (τσέλο).

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα εξαιρετικά κρασιά της Cavino και να περιηγηθεί στους χώρους του οινοποιείου.

Πλήρες άρθρο: http://www.dikepaigialeias.gr/wp/index.php/politistikos-tomeas-dimiourgontas-domes/etisioi-thesmoi/politistiko-kalokairi/oinokseneia/512-ekriktiki-i-emfanisi-ton-fortissimo-sto-oinopoieio-tis-cavino

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OYr-aYbwxZg

Φωτογραφίες

 

Diamonds of the Greek Economy
Πρωταγωνιστής Κλάδου Οινοποιΐας
BRC_LOGO
BRC_LOGO
60 years Cavino